»

Cuvinte cautate "bors"

Retete culinare
Cuvinte cautate: bors
365 rezultate
  • Bors cu carne de pui

    Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare. Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa

    0 comentarii

  • Bors de sira de porc

    Bors de sira de porc

    Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare. Cand da in clocot, se spumeaza

    0 comentarii

  • Bors cu rata

    Bors cu rata

    Tacamul de la rata spalat, portionat, se pune in oala cu 1 lingura cu sare si apa, apoi se lasa pe foc 20-30 min, pana iese la suprafata

    0 comentarii

  • Bors de cartofi

    Bors de cartofi

    Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina

    1 comentariu

  • Bors de perisoare

    Bors de perisoare

    Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari, ardeii si rosiile se taie felii subtiri.Patrunjelul,

    12 comentarii

  • Bors taranesc cu carne afumata

    Bors taranesc cu carne afumata

    Curatati legumele, taiati carnea cubulete nu prea mari. Taiati morcovul si pastarnacul felii mai grosute, cartofii bucati mai mari si

    3 comentarii

  • Bors de afumatura cu cartofi

    Bors de afumatura cu cartofi

    Carnea afumata,coastele,se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga ceapa curatata si taiata marunt,morcovii

    3 comentarii

  • Bors din ciuperci pleurotus

    Bors din ciuperci pleurotus

    Ciupercile spalate se taie felii subtiri. Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga. Morcovii si gogosarul se inabusa

    2 comentarii

  • Bors de miel

    Bors de miel

    Se spala carnea, se pune cu apa rece si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 20 de minute timp in care se spumeaza. Se toaca ceapa marunt

    0 comentarii

  • Bors de loboda

    Bors de loboda

    Spalam bine frunzele de loboda si le oparit 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se raceste. Taiem marunt toate legumele, cartofii

    0 comentarii

  • Bors cu ciolan crud

    Bors cu ciolan crud

    Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40

    8 comentarii

  • Bors de fasole

    Bors de fasole

    Legumele date pe robot, le calesc 2 minute in ulei.Adaug apa, foaia de dafin, las sa fiarba legumele,adaug taiteii si ardeii cu gogosarii

    7 comentarii

  • BORS DE GAINA

    BORS DE GAINA

    Se curata gaina foarte bine, se parleste si se spala, se portioneaza dupa preferinta si se pune la fiert.Daca gaina este mai batrana

    8 comentarii

  • BORS DE FASOLE

    BORS DE FASOLE

    Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti ceapa, adaugi legumele (fara rosii)si

    5 comentarii

  • Bors romanesc (de post)

    Bors romanesc (de post)

    Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari.

    13 comentarii

  • Bors de berbecut

    Bors de berbecut

    Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se calesc putin in ulei pina ce acesta

    8 comentarii

  • Bors de dovlecel

    Bors de dovlecel

    Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi , ceapa si ardeiul se calesc putin

    5 comentarii

  • Bors de primavara

    Bors de primavara

    Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle date pe razatoare,apa.Se lasa

    7 comentarii

  • Ciorba de loboda rosie cu bors

    Ciorba de loboda rosie cu bors

    Se spală foarte bine loboda, se aleg frunzele sănătoase (dacă este cazul) și se opărește 2-3 minute în apă clocotită.Se

    1 comentariu

  • Bors cu perisoare de miel si verdeturi

    Bors cu perisoare de miel si verdeturi

    Culegem carnea de miel de pe os, apoi punem in apa cu sare oasele, sa fiarba si sa le putem spumui. Zarzavatul il dam prin robotul

    1 comentariu

  • Bors de pui

    Bors de pui

    Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos). Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul

    0 comentarii

  • Ciorbita de conopida cu morcovi si bors

    Ciorbita de conopida cu morcovi si bors

    Conopida se spala si se desface in buchete mici. Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pune intr-o cratita

    5 comentarii

  • Bors de peste cu bulion

    Bors de peste cu bulion

    Bucatile de peste se curata si se spala bine. Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai putin ceapa care se lasa intreaga

    5 comentarii

  • Bors de zarzavat

    Bors de zarzavat

    Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o

    4 comentarii

  • Bors  de iarna cu carne de pui

    Bors de iarna cu carne de pui

    Se spala bine carnea si se pune in apa rece la fiert. Se spumuieste bine. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se prajeste ceapa

    4 comentarii

  • Bors de fasole verde

    Bors de fasole verde

    Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume. Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga

    3 comentarii

  • Bors de gulii

    Bors de gulii

    Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa

    2 comentarii

  • Bors de fasole cu taitei de casa

    Bors de fasole cu taitei de casa

    Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul

    1 comentariu

  • Bors de rata

    Bors de rata

    Asez carnea curatata in apa rece,las sa dea un clocot. Schimb apa, adaug legumele si condimentele. Cand carnea este fiarta, strecor

    0 comentarii

  • Bors cu perisoare de somon

    Bors cu perisoare de somon

    Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Cheesecake cu clementine
Cheesecake cu clementine

Biscuitii se rup si se pun in blender. Se macina marunt si se adauga untul topit. Se amesteca bine. Intr-o forma rotunda cu pereti

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Salata de toamna cu dovleac copt
Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide