Reteta de ciorba de stevie. Ciorba de stevie cu legume. Cum se prepara ciorba de stevie. Ciorba de primavara cu stevie....
Ciorba de stevieReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pesteReteta de ciorba de verdeturi. Ciorba de verdeturi cu spanac, loboda, frunze de salata, cepa verde, acrita cu bors sau zeama...
Ciorba de verdeturiReteta de ciorba de legume cu taitei din omleta. Ciorba de legume cu taitei din omleta, reteta simpla, gustoasa si sanatoasa.
Ciorba de legume cu taitei din omletaCiorba de stevie si spanac, reteta simpla si usoara.
Ciorba de stevie si spanacCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieSe portioneaza puiul si se pune la fiert cu apa, se lasa sa traga un clocot.
Bors cu pui de taraPestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap.
Bors de pesteReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaFierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.
Bors cu carne de puiSe spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare.
Bors de sira de porcTacamul de la rata spalat, portionat, se pune in oala cu 1 lingura cu sare si apa.
Bors cu rataAm curatat si taiat legumele, apoi le-am pus intr-o oala la fiert.
Bors de cartofiPunem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de...
Bors de mielCarnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece.
Bors cu carne de mielDesigur, borsul de fasole in regiunea Moldovei, se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului.
Bors moldovenesc cu fasole, ca la mama acasa (de post)Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare.
Bors de varza cu rataSe toaca ceapa si se pune la prajit.
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )Se pune fasolea curatata, spalata, intr-un vas cu apa.
Bors cu fasole rosieSe clateste carnea si se pune la fiert.
Bors cu afumatura si prazIn oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul.
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verziSe taie carnea in bucati potrivit de mari.
Bors de mielToate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate cubulete.
Bors de sfecla rosieBors de fasole cu afumatura. In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor...
Bors de fasole cu afumatura