»

Cuvinte cautate "cozonac"

Retete culinare
Cuvinte cautate: cozonac
515 rezultate
  • Cozonac de carne

    1.Tapetam o tava de cozonac cu folie de aluminiu (sau hartie de copt) in asa fel incat folia sa ramana si pe dinafara.O ungem apoi generos

    0 comentarii

  • Savarine

    Savarine

    Intr-o cana vom amesteca laptele cald cu drojdia si zaharul,iar apoi le vom turna peste faina ce a fost pusa initial intr-un castron.Vom

    0 comentarii

  • Drob de pui cu smantana

    Drob de pui cu smantana

    Ficateii ii fierbi in multa apa rece, la foc mic, inlaturand din cand in cand spuma. Cand sunt aproape fierti, adaugi 1 lgt sare. Intre

    0 comentarii

  • Drob din carne de vita in crusta de bacon

    Drob din carne de vita in crusta de bacon

    Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie

    0 comentarii

  • Cozonac

    Cozonac

    Se oparesc 2 pumni de faina cu o cana de lapte, se bat ouale cu mixerul impreuna cu zaharul si esentele. Din ouale batute cu zahar se

    0 comentarii

  • Cozonacii mamei

    Cozonacii mamei

    O cana de lapte se da in clocot si se oparesc 5 linguri de faina (se amesteca repede cu telul pentru a nu face cocoloase). Se ia vasul

    19 comentarii

  • Baigli-cozonac cu nuca

    Baigli-cozonac cu nuca

    Intr-un vas punem faina, mai putina la inceput si adaugam drojdia amestecata cu laptele si cu o lingura de zahar. Lasam 10 minute si

    13 comentarii

  • Gogosi

    Gogosi

    300 gr lapte caldut, drojdia, o lingurita zahar pudra si 3 linguri faina se incalzesc la foc mic pana se ingroasa. Galbenusurile se

    10 comentarii

  • Drob de pasare

    Drob de pasare

    1. Spalam carnurile (ficateii ii curatam de pielite) si le punem la fiert separat, deoarece au timpi de fierbere diferiti. La pulpe

    9 comentarii

  • Paine de secara la o gustare de seara

    Paine de secara la o gustare de seara

    1. Se cantaresc toate ingredientele - eu folosesc o cana gradata. Aceasta masuratoare nefiind foarte precisa, nici cantitatea de apa

    3 comentarii

  • Briose aperitiv

    Briose aperitiv

    Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut,pana se dizolva complet. Peste lapte se pun pe

    3 comentarii

  • Budinca de cozonac

    Budinca de cozonac

    Se taie cozonacul in cubulete mai mari,se pun intr-o tava unsa cu unt,se amesteca cu fulgii de ciocolata si fructele si se lasa deoparte;intr-un

    3 comentarii

  • Tort aromat

    Tort aromat

    Blat alb: 6 oua 250 gr zahar 300 gr faina 10 linguri de apa fiarta 1 praf de copt Un praf de sare Zeama de lamaie Coaja de

    2 comentarii

  • Cozonaci de Paste

    Cozonaci de Paste

    Pentru meniul meu pascal, am ales la desert cozonacii traditionali cu nuca. Mod de preparare: Se pregateste maiaua: se farama drojdia

    2 comentarii

  • Cozonac cu nuca si rahat

    Cozonac cu nuca si rahat

    Am incalzit laptele cu zaharul, sarea si lamaia. Am lasat sa se raceasca putin. Drojdia am pus`o in putin lapte caldut. Am pus faina

    1 comentariu

  • Cozonac-trandafir cu unt

    Cozonac-trandafir cu unt

    Mai intai pregatim maiaua: se farama drojdia intr-un castronel si se amesteca cu putina apa calduta (cam 100 ml) + 1 lingurita de zahar

    1 comentariu

  • Cozonac cu cacao, ciocolata, portocala si rahat

    Cozonac cu cacao, ciocolata, portocala si rahat

    Mai intai, pregatim maiaua: se farama drojdia intr-un castronel si se amesteca cu putina apa calduta si 1 lingurita de zahar (care va

    1 comentariu

  • Paine cu lapte

    Paine cu lapte

    Pentru aceasta reteta am folosit masina de facut paine. In masina de paine se pun ingredientele in aceasta ordine: laptele, sarea,

    0 comentarii

  • Drob de pui

    Drob de pui

    Pieptul și pulpele de pui (pipotele si inimioarele) se spală și se fierb cu sare, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească,

    0 comentarii

  • Pasca cu branza si stafide

    Pasca cu branza si stafide

    Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care

    0 comentarii

  • Platouri festive

    Platouri festive

    1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

    0 comentarii

  • Cozonac Babka

    Cozonac Babka

    Intr-un bol adaugam faina cernuta, zaharul, drojdia, cojile date prin razatoare, amestecam si facem o adancitura, adaugam ouale batute

    0 comentarii

  • Mini cozonac cu nuca si rahat

    Mini cozonac cu nuca si rahat

    incalzesc putin laptele, apoi adaug 1 plic zahar vanilat,150 gr zahar il amestec pana se dizolva zaharul. Pasez 25 gr drojdie cu o

    0 comentarii

  • Cozonac moldovenesc

    Cozonac moldovenesc

    Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa

    14 comentarii

  • Cozonac

    Cozonac

    Se moaie drojdia cu putin lapte caldut (sa nu fie fierbinte, deoarece se opareste drojdia si nu mai creste aluatul) si o lingurita de

    3 comentarii

  • Cozonac usor si bun

    Cozonac usor si bun

    Laptele se fierbe cu 75 gr zahar. cand e caldut se amesteca: 3 linguri lapte cu 3 linguri faina si drojdia, se lasa la crescut. Galbenusele

    2 comentarii

  • Drob din ficat de pasare

    Drob din ficat de pasare

    Se fierb ficateii de pasare si se toaca. Se adauga ciupercile tocate, ceapa calita in putin ulei, mararul, patrunjelul, sarea, piperul,

    2 comentarii

  • Cozonac

    Cozonac

    Se face un aluat, amestecind drojdia cu laptele si zaharul, apoi, treptat, galbenusurile frecate cu sare, faina, untdelemnul, romul,

    3 comentarii

  • Cozonac

    Cozonac

    Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga praful de sare amestecand. Separat laptele se fierbe cu putina sare, iar dupa ce este dat

    3 comentarii

  • Cozonac cu nuca

    Cozonac cu nuca

    Aluatul : Inainte de a prepara aluatul de cozonac, se cerne faina intr-un lighean si se lasa descoperita timp de 1-2 ore intr-o

    3 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Tarta cu branza si rosii
Tarta cu branza si rosii

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, puneti drojdia si sarea. Turnati apa calduta, treptat si framantati. La final adaugati uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac scazut, cu smantana
Spanac scazut, cu smantana

O idee perfectă pentru vară, spanacul rămâne mereu o varianta sănătoasă și gustoasă pentru o masă ușoară. Am folosit

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri