autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Ceafa de porc la cuptor in vin

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Ingrediente
1,2 kg ceafa de porc, 2 mere, o ceapa, 3 catei de usturoi, un morcov, sare, piper, enibahar, foaie de dafin,cimbru, 0 ceasca de vin, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se condimenteaza,se adauga vinul, se acopera vasul si se da la cuptor pentru 2 ore.Din cand in cand se stropeste friptura cu sosul rezultat. Cand carnea este patrunsa, se scoate din vas, se lasa la racit apoi se taie felii. Servim cu garnitura de cartofi si muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.Umplutura

13 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi
Rulouri de pui cu banane

Rulouri de pui cu banane

Morcovii se fierb, ardeii si prazul se taie in bastonase, dupa ce morcovii s-au fiert, se pun bastonasele

18 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Ceafa de porc la tigaie cu cartofi si ciuperci.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Mmmm, ce delicatesa....o nebunie gastronomica.Felicitari,ai votul meu.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    O delicatesa........ai dreptate Cely,friptura cea mai buna este ceafa de porc la cuptor,cu o leguma,cu putin vin..........mi sa facut o pofta.....

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ceafa de porc la tigaie cu cartofi si ciuperci.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui cu parmezan