Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper si origano si se lasa sa se insaporeasca pana se incinge bine cuptorul.
Se aseaza ceafa intr o tava unsa cu ulei.Ardelul si ceapa se curata,se spala si se taie fasii subtiri dupa care se adauga printe ceafa.
Se adauga vinul peste ceafa si se da la cuptor 40 minute.
Dupa acest timp se intoarce carnea si se adauga sosul facut din sucul de rosii,2 linguri de apa si foile de dafin.
Se mai da inca 20 minute la cuptor.
Dupa gust printre ceafa se pot adauga si felii de morcov.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii