1-Se taie ceafa si cartofii cubulete. Cele doua cepe si marul se taie in 4 bucati, morcovul si usturoiul se taie rondele, iar rosiile se vor taia felii.
2-Se aseaza intr-o tava de aluminiu un rand de cartofi printre care se pune morcovul taiat rondele, un rand de ceafa taiata cubulete printre care se pune usturoiul taiat rondele, iar un rand de cartofi, iar carne si iar cartofi.
3-Pe deasupra se pun cepele taiate in 4 si felii de mar. Peste toate se pun feliile de rosii.
4-Se pune apoi margarina si zeama de lamaie.
5-Se da la cuptor pentru 1 ora jumatate maxim, pana cand carnea si legumele sunt facute. Din cand in cand se mai ung legumele cu zeama rezultata in tava de la carne si margarina topita.
6-Se poate servi cu smantana. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii