Feliile de ceafa se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se aseaza in tava. Deasupra repartizam ceapa taiata marunt si rosiile taiate felii mai subtiri. Adaugam uleiul de masline, apa si la urma berea. Punem folie de aluminiu si lasam la frigider cca.3 ore pentru marinare. Se scoate de la frigider si se da la cuptorul preincalzit 1 ora jumatate. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si castraveti murati
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii