Ardeii capia se coc mai drevreme şi se curăţă de coajă, dar se lasă întregi. Se cântăresc după ce sunt copţi şi curăţaţi şi se lasă deoparte.
Separat, se fierb împreună oţetul, zahărul, foile de dafin şi de ţelină, cu sare după gust. Se fierb până pâna se dizolvă zahărul, să dea 2-3 clocote.
Ardeii nu se fierb. Se toarnă lichidul clocotit peste ardeii puşi într-un castron, se amestecă, se pot lăsa puţin să se obişnuiască unul cu altul şi se pun în borcane. Se capsează şi se pun la rece.
Pentru mine e cea mai bună murătură care se prepară foarte uşor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii