Intii se ung 2 tavi lunguiete cu putin unt si se tapeteaza cu faina.
compozitia alba.-Se bate bine untul cu zaharul pina nu se mai simte deloc zaharul si adaugam treptat cite un ou,se freaca bine si se adauga restul componentelor si se lasa putin deoparte.
compozitia neagra- Intr-un bol se pune cacao si nescafe si se incalzeste putin sucul de portocale si se adauga la cacao se freaca bine se adauga zaharul si faina si se amesteca in continuare se adauga coaja rasa si licherul si se mai amesteca putin.
Se toarna compozitia alba in tave si din compozitia neagra deasupra si se poate face un joc .Se da la copt la 175 de grade aproape 30 de minute pina cind scobitoarea iese uscata.Iese gustos chiar daca nu e prea inalt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii