Nu-mi amintesc cand am mai purtat martisorul din piept ascuns pe sub pufoaica. Cu drag si voie buna, daca primavara tot se incapataneaza sa intarzie, am incercat macar in farfurie sa aduc un strop de culoare cu acest chec. Nici nu-i mare filosofie, te poti folosi de "resturile" din frigider, deci si econom si inventiv. Daca folosesti aceleasi cantitati, vei umple o forma de chec.
Parizerul, ardeiul si telemeaua se taie cubulete, ceapa se toaca. Se pun toate intr-un bol. Adaugi ouale batute, branza de vaci amestecata cu smantana, condimente si amesteci totul usor, cat sa nu se sfarame dar totusi sa se omogenizeze amestecul. Forma de chec o ungi si o tapetezi cu pesmet. Cuptorul il preincalzesti la 180 de grade. Se umple forma si se pune la cuptor, aprox 45 de min, pana prinde o culoare faina deasupra si e bine inchegata compozitia. Se serveste rece, dupa ce a stat un timp la frigider. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii