Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011
Ingrediente
•6 oua, •200 ml lapte, •4 linguri ulei, •150 gr telemea, •80 gr cascaval, •200 gr faina, •1 praf copt, •100 gr masline verzi, •100 gr masline negre, •100 gr ciuperci, •1 gogosar murat, •300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati), •sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si mixam in continuare. Peste compozitia obtinuta adaugam maslinele, ciupercile, gogosarul, pieptul de pui si condimentam cu sare si piper. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45-50 minute.
Este un aperitiv gustos care poate fi servit atat cald cat si rece.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Aperitiv" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare
24 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in
4 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate