autor:

Halaszi_Alexandra

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Halaszi_Alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Halaszi_Alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2013

Ingrediente
200 g faina, 6 oua, 200 g masline fara samburi, 400 g sunca (sau orice mezel aveti prin frigider), 150 g telemea tare, 200 ml lapte, 4 linguri ulei, 1 plic praf de copt, 100 g cascaval (daca aveti, nu e obligatoriu)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

32 voturi

Mod de preparare

Se taie sunca cubulete, se da branza si cascavalul pe razatoare si se maruntesc maslinele.
Se amesteca faina cu praful de copt.
Se bat ouale spuma.
Se amesteca ouale cu laptele, branza si se omogenizeaza.
Se adauga faina si se amesteca bine.
Adaugam sunca, maslinele, cascavalul, uleiul, sare, piper si se amesteca.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Se introduce in cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 45 minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se da prin razatoare , salamul se taie bucati mici,ardeiul se taie cubulete si maslinele

3 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cady

    Cady (Chef de cuisine) , 14 iunie 2018

    In loc de 200 ml lapte, puteti incerca cu 200 ml vin alb. Iese extraordinar de bun.

  • Fara foto

    Ioana Gliga , 01 august 2013

    foarte bun........

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

32 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 6 oua
  • 200 g masline fara samburi
  • 400 g sunca (sau orice mezel aveti prin frigider)
  • 150 g telemea tare
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval (daca aveti
  • nu e obligatoriu)

Raporteaza reteta

Retete
de Halaszi_Alexandra
Omleta de vara

Omleta de vara

Se incinge uleiul. Se taie ceapa marunt si rosia cubulete. Se calesc pana se inmoaie rosia, dupa

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Cozonac

Cozonac

Se incalzeste putin laptele si se dizolva zaharul in el. Se adauga si coaja de lamaie. Separat,

11 voturi    7 comentarii
4h
Dulciuri diverse
Cady

Cady (Chef de cuisine)

In loc de 200 ml lapte, puteti incerca cu 200 ml vin alb. Iese extraordinar de bun.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cornuri cu branza si cascaval