Pentru inceput dovlecelul il spalam si il curatam de coaja, apoi il dam pe razatoare. Presaram putina sare si il lasam sa se scurga intr-o sita.
Intre timp, batem ouale cu un praf de sare si cand s-au albit putin punem smantana, mai mixam cateva minute, apoi adaugam mozzarella si telemeaua (eu am preferat sa o sfaram in mana, voi puteti sa o dati pe razatoare), amestecam putin cu o spatula pana incorporam cele 2 ingrediente in aluat si la sfarsit amestecam faina cu praful de copt si pesmetul si le adaugam toate odata in aluat, amestecam din nou cu ajutorul unei spatuli, iar in compozitia rezultata adaugam si dovlecelul, pe care il mai stoarcem de zeama si in mana. Omogenizam bine totul si daca considerati ca mai trebuie sare, mai puteti pune putina, dar atentie ca si telemeaua este sarata si dovlecelul a fost presarat cu sare.
Punem compozitia rezultata intr-o tava de chec pe care am tapetat-o ca hartie de copt si dam tava in cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute sau pana s-a rumenit frumos deasupra.
Sa va fie de bine!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii