Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 morcov mare
  • 100 g mazare
  • 150 g sunca
  • cateva buchetele de conopida si brocoli
  • marar si patrunjel frunze verzi
  • sare si piper.

Mod de preparare

Conopida si brocoli se pun la fiert cam 10-15 minute cu putina sare(nu trebuie sa fie fierte tare), apoi se lasa la racit si se taie cubulete marunte.

Morcovul se curata si se taie cubulete , se pune la fiert impreuna cu mazarea.Dupa ce s-au fiert se lasa la racit.Albusurile se bat spuma tare se amesteca apoi cu galbenusurile.Ciupercile dupa ce s-au scurs de zeama se taie cubulete la fel si sunca. Se pun in albusul batut cate un pic din fiecare(morcov,mazare,sunca,ciuperci,broccoli si conopida) se pune mararul si patrunjelul frunze taiate marunt si se condimenteaza cu sare si piper.Doua tavi de chec se ung cu ulei si se tapeteaza cu pesmet sau faina si se imparte compozitia in cele doua tavi.Se lasa la cuptor la foc potrivit 45-50 minute pana prinde o crusta maro.Acest chec e super,pentru sarbatori, zile onomastice, foarte bun si rapid de facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise