Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga faina alba cernuta si praful de copt, se amesteca pana la incorporarea lor. Se incorporeaza uleiul, maslinele, cascavalul razuit si gogosarul.
Compozitia obtinuta se toarna in oala aparatului unsa cu ulei si tapetata cu faina. Nivelati cu o spatula.
Apasati butonul Menu, selectati programul Bake, temperatura la 180 grade C. Apasati Cooking Time si selectati 45 de minute.
Apasati Start si inchideti capacul.
Dupa finalizare, deconectati aparatul de la sursa de curent. Lasati checul sa se raceasca, scoateti-l din vasul interior, portionati-l si asezati-l pe farfurie.
Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii