Amesteca faina cu nuca de cocos.
Amestecă făina cu nuca de cocos, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt și sarea într-un castron mai larg. Fă o gropiță în mijloc cu lingură și toarnă zeama din compotul de ananas și uleiul. Amestecă totul pana se omogenizeaza. Poți turna acest aluat în forme de brioșe mici sau chiar într-o tavă de chec.
(eu am facut doua checuri).
Taiem ananasul si nectarinele si le punem deasupra peste compozitia de chec (o tava ), taiem ciocolata si punem peste cealalta compozitie ( a doua tava ). Lasă-le să se coacă timp de 30-40 de minute și apoi scoate-le și lasă-le la răcit. Sunt perfecte la o ceașcă de cafea dimineața sau la un ceai fierbinte înainte de culcare.
Poftă bună!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii