Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Ingrediente

  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 gr nuca
  • 500 gr rahat
  • 1 canita apa
  • 50 gr nuca cocos
  • 50 gr fructe goji
  • jumatate borcan dulceata visine (aprox 200 gr)
  • 3 lg cacao
  • 1 lg cacao pt ornat

Mod de preparare

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari.

Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa.

In vasul in care am topit rahatul, am adaugat biscuitii, nuca, fructele de goji macinate, nuca de cocos, dulceata de visine si cacao. Am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.

Am pus toata compozitia intr-o forma de chec prevazuta cu folie alimentara, am uniformizat si am dat la frigider pt cateva ore.

Dupa ce a stat suficient in frigider, am scos checul de biscuiti si l-am pudrat cu putina cacao.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise