1.Se separa ouale
2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul
3.Peste aceasta compozitie se adauga 5 linguri de apa si amestecam.
4.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura de otet si cele 4 linguri de ulei.
5.Se adauga treptat faina si amestecam.
6.Peste toata aceasta compozitie adaugam albusurile batute spuma cu un varf de sare.
7.Din intreaga compozitie, o treime o amestecam cu 2 linguri de cacao in care punem si ciocolata taiata cubulete.
8.Intr-o forma de chec, punem intai cele 2/3 din compozitie si apoi pe mijloc vom pune si compozitia alcatuita din cacao si ciocolata.
9.Peste intreaga compozitie presaram ciocolata amaruie razuita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii