Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte!
Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte!
Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare. iar ardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.
Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final, se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea.
Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii