Chec cu cascaval

Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte!

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chec cu cascaval

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 250 g cascaval Delaco
  • 250 g sunca
  • un ardei kapia rosu
  • patrunjel verde
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg seminte dovleac
  • 1 lg seminte floarea soarelui

Mod de preparare

Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte!

Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare. iar ardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.

Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final, se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea.

Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise