1. Topim ciocolata, rupta in bucatele, impreuna cu laptele. Amestecam bine pana cand ciocolata este topita de tot si dam deoparte sa se raceasca.
2. Batem ouale cu zaharul pana devin spuma, apoi adaugam margarina(untul) topita si racita.
3. Adaugam compozitia de ciocolata si lapte, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si esenta de vanilie. Mixam bine pana cand se omogenizeaza.
4. Ungem si tapetam cu faina o tava de chec(25cm x 11cm), turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute, la foc potrivit.
5. Dupa ce s-a racorit, turnam glazura de ciocolata, dupa ce am fiert untul, uleiul si cacaua pe foc. Din glazura de ciocolata oprim 3 linguri intr-o ceasca. Dupa ce s-a racit glazura de ciocolata, topim ciocolata alba si ungem partea de deasupra a checului. Lasam sa se intareasca dupa care punem cele 3 linguri de glazura intr-un pos. Ornam checul facand dungi subtiri din glazura de ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii