Zaharul, galbenusurile si margarina se bat cu mixterul.Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza in compozitie albusele batute spuma tare apoi faina cu praful de copt.
Se pune ciocolata la topit.
Compozitia se imparte in doua.In jumatate se pune zahar vanilat sau esenta de vanilie iar in cealalta jumatate ciocolata care nu trebuie sa fie fierbinte.
Se pun in tava alternativ cele doua compozitii. Se coace circa 40 de minute la 180 de grade.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii