Ficateii ii spalam in cateva ape,apoi ii lasam sa stea 10 minute in apa rece sa mai iese sangele din el.
Ouale le mixam spuma.
Adaugam piperul,sarea si praful de copt,iar la urma faina.
Patrunjelul si mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.
Usturoiul il curatam,il spalam si il pisam.
Atat verdeata cat si usturoiul le incorporam in compozitia de oua.
Ficatelul il scurgem de apa,apoi il rumenim intr-o tigaie,dar fara ulei,cam 2 minute pe o parte si 2 minute pe cealalta parte,apoi il scoatem pe o farfurie in care asezam un servetel de hartie.
Ciupercile le scoatem din borcan si le spalam.
Daca sunt micute le lasam intregi,daca nu le taiem in 3 sau 4 feliute.
Luam doua tavi de chec ,le ungem cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.
Punem in fiecare tava cate un polonic si jumatate din compozitia de oua.
Taiem bucatele de ficat,nu foarte marunt si il punem in tavi,in egala masura si uniform.
Deasupra punem restul de compozitie de oua.
Asezam cate doua felii de miez de lapte Delaco,apoi punem ciupercutele si le impingem putin cu degetul in compozitie.
Dam tavile in cuptorul incins pentru 45 de minute.
Cand este gata,il scoatem,il lasam sa se racoreasca,apoi servim.
Sa aveti pofta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii