Mixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul.
Mixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul.
Faina amestecata cu praful de copt se amesteca in compozitia de unt.
Am pus comozitia intr-o forma de guguluf din silicon unsa cu putin ulei.
Se coace 40 min.
Dupa coacere se lasa sa se racoreasca putinin forma dupa care se toarna deasupra siropul din zeama de lamaie si zahar.
Cand este absorbit tot siropul si este racit coplet putem rasturna checul peste care apoi vom pune glazura de zahar.
Decoram cu coaja de lamaie rasa cu cutitul special.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii