Mai intai am curatat marul de coaja si l-am taiat cubulete mici,banana tot in cubulete.Am pus intr-o tigaie teflon 2 linguri de zahar sa se caramelizeze iar cand a capatat culoarea aurie am adaugat fructele si scortisoara,amestecand conitnu cam 15 minute iar apoi le-am dar la racit.Am separat albusurile de galbenusuri,pregatind mai intai galbenusurile+ulei+sare+zahar vanilat+esenta+coaja de lamaie si portocala.Am batut albusurile bine (sa nu cada din castron daca il intorc) ,am adugat zaharul si iar am batut foarte bine dupa care am adaugat amestecul cu galbenusuri si apoi faina.Eu am mai adaugat si niste scortisoara in acest aluat.Am pus hartie de copt in tava Compuzitia de mere si banane iar apoi am adaugat compozitia de chec si am dat la cuptor la 175 grade cam pentru 30 minute(faceti proba cu paiul).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii