Se freaca ouale cu zaharul si mierea pana nu se simte zaharul, se adauga uleiul, faina si restul ingredientelor pana devine o pasta smintinoasa. Daca pare prea grea, se poate adauga praf de copt.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se da la copt cind cuptorul s-a incalzit putin.
Inainte de a da la cuptor, se pot adauga bucatele de nuca.
Se coace aproximativ 60 de minute pana cand chibritul de verificare iese uscat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii