Chec cu migdale, cocos si roscove

Se bat albusurile spuma tare.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Chec cu migdale, cocos si roscove

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 3 linguri pudra de migdale
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2 linguri pudra de roscove
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, se amesteca usor cu o spatula, incorporand galbenusurile frecate separat cu ulei, cate putin, apoi se adauga faina cu praful de copt, pudra de migdale si se amesteca usor.

Se imparte aluatul in doua boluri, intr-unul se incorporeaza pudra de roscove si 2 linguri cu apa calduta sau lapte.

In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se pun intercalat, cu o lingura aluat alb si aluat maro.

La sfarsit se bate tava de masa si la cuptor se tine 40 minute.

Dupa ce s-a racit, se scoate, se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar si se taie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise