Se bat albusurile spuma tare.
Se bat albusurile spuma tare, cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, se amesteca usor cu o spatula, incorporand galbenusurile frecate separat cu ulei, cate putin, apoi se adauga faina cu praful de copt, pudra de migdale si se amesteca usor.
Se imparte aluatul in doua boluri, intr-unul se incorporeaza pudra de roscove si 2 linguri cu apa calduta sau lapte.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se pun intercalat, cu o lingura aluat alb si aluat maro.
La sfarsit se bate tava de masa si la cuptor se tine 40 minute.
Dupa ce s-a racit, se scoate, se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar si se taie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii