Chec cu nuci si anason (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chec cu nuci si anason (de post)

Ingrediente

  • 1 cana lapte de soia cu cacao
  • un sfert cana de ulei
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 steluta anason
  • 1 lingurita cacao
  • 1 varf de lingurita de ness praf
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la jumatate de lamaie
  • o mana de miez de nuca
  • circa 1 cana faina
  • zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un bol punem laptele ,zaharul,uleiul si le frecam bine cu un tel pana se topeste zaharul.

Adaugam praful de copt si coaja rasa de lamaie.

Anasonul il taiem cu un cutit bucatele mici si il punem in bol,apoi punem si ness-ul.

Incorporam faina ,treptat,iar la urma punem cacaua.

Nucile le tocam cu un cutit si le incorporam in compozitie.

Luam o tava de chec(sub orice forma) ,o ungem bine cu margarina si o tapetam cu faina alba.

Turnam compozitia in tava.

Aceasta o introducem in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

Il lasam pana este copt(35-45 de minute maxim).

Cand este gata il scoatem,il lasam la racorit.

Il pudram cu zahar si servim!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise