Intai facem siropul: punem sucul de portocala cu zaharul la fiert pana ce se formeaza un sirop si lasam la rece pana il vom folosi.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
Se bat ouale cu zaharul pana devin o crema spumoasa mai albicioasa,adaugam uleiul si continuam sa batem.
Trecem mixerul la o faza mai mica si adaugam faina cu praful de copt intercalat cu sucul de portocala si coaja de portocla - la urma cojile zaharisite de portocala si fulgii de cocos. Se amesteca usor pentru ca toate ingridentele sa se integreze dupa care turnam in doua tavi lungi pe care le-am uns cu putin ulei. Se coc 45-50 de minute pana cand scobitoarea iese uscata. Se unge cu siropul de portocala dar nu este obligatoriu. Eu in loc de sirop am pus bucatele de migdale pe chec inainte sa il pun la copt. In compozitie se pot adauga stafide in loc de coji de portocale zaharisite.
Este un chec usor, gustos si se mentine bine cateva zile intr-o cutie inchisa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii