Se bat albusurile spuma, zaharul cu apa se fierbe pana se topeste, se pune peste albusuri, apoi se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de rom, zaharul vanilat, faina si praful de copt stins cu apa.
Compozitia se toarna in 2 tavi. Din compozitie se opreste un sfert in care se adauga cacao, care se pune peste compozitia alba. Stafidele se tin in apa, iar apoi se trec prin faina.
Se da la cuptor 40 de min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii