Se bate bine,untul cu zaharul si coaja de portocala pana se obtine o crema spumoasa.Se adauga galbenusele pe rand.Albusele se bat separat.Se adauga jumatate din cantitatea de faina si albuse peste crema,se bate bine si se adauga restul,la urma se pun fructele seci , praful de copt si vinul.Se unge o forma cu unt si tapiteaza cu faina,se toarna blatul si se da la cuptor aprox.40 min.Se controleaza daca e copt cu un betisor,care trebuie sa iasa aproape uscat cand e gata.Se decoreaza cu zahar pudra si fructe seci.Este desertul pe care l-am facut de cele mai multe ori.Merge dimineata la cafea....Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii