Se bate bine,untul cu zaharul si coaja de portocala pana se obtine o crema spumoasa.Se adauga galbenusele pe rand.Albusele se bat separat.Se adauga jumatate din cantitatea de faina si albuse peste crema,se bate bine si se adauga restul,la urma se pun fructele seci , praful de copt si vinul.Se unge o forma cu unt si tapiteaza cu faina,se toarna blatul si se da la cuptor aprox.40 min.Se controleaza daca e copt cu un betisor,care trebuie sa iasa aproape uscat cand e gata.Se decoreaza cu zahar pudra si fructe seci.Este desertul pe care l-am facut de cele mai multe ori.Merge dimineata la cafea....Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii