1) Bate bine untul cu zahãrul si coaja de portocalã.
Adaugã gãlbenusele pe rând si la urmã albusele spumã.
Merele se curãtã de coajã si se taie cubulete mici, se pune peste ele sucul de lãmâie.
2)Adaugã fãina cu praful de copt, merele, stafidele care au fost amestecate cu putinã fãinã si migdalele.
3)Unge o formã cu unt si fãinã, toarnã blatul si dã la copt la 190ºC, pt. cca. 45 min.
4)Serveste cu zahãr pudrã.
Pt. o prezentare elegantã puteti decora cu fructe de pãdure proaspete:)
Poftã bunã!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii