- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care se amesteca separat in alt vas si se adauga peste copmpzitia obtinuta in primul vas.
- se tapeteaza ( cu unt si faina) formele in care le coacem ,se pune compozitia in forme (lasand 2 degete spatiu pentru crescut ).
- se da la cuptor preancazit 1 ora, 170-180 de grade.
- se presara cu zahar pudra suprafata inainte de servire.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii