Ingrediente
Albuș de ou 6 bucăți, Zahăr tos 6 linguri, Făină albă de grâu 6 linguri, Praf de copt cu șofran ½ plic, Oțet de mere cu miere 1 lingură, Sare iodată 2 g, Pudră de roșcove 3 linguri, Fructe de pădure congelate cca. 150 g
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Se adaugă făina, pudra de roșcove și praful de copt cernut, apoi se amestecă ușor până ce se înglobează în amestecul de albuș.
Într-o tavă tapetată, se toarnă compoziția din albușuri, apoi se presară deasupra fructele de pădure congelate.
Checul se dă la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute, la 200 grade C. După ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor, se lasă la răcit, după care se pudrează cu zahăr.
Spor și poftă bună!