Batem albusurile spuma tare, impreuna cu zaharul. Cand spuma e bine legata, adaugam si faina, apoi uleiul, coaja de portocala, praful de copt si vanilia. Amestecam compozitia apoi adaugam rahatul taiat in bucati si dat prin faina(pt a nu se lipi bucatelele intre ele) si amestecul de fructe. Cu o spatula omogenizam totul cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava mare de chec tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, la 180* pentru 45’.
Se scoate din tava , se lasa la racit si numai dupa aceia se portioneaza si se serveste.
Se poate servi simplu, asa cum am procedat eu (este destul de dulce) sau se poate pudra cu zahar praf sau alta varianta ; acoperit cu glazura preferata .
Oricare optiune o veti alege v-a fi cu siguranta un deliciu !
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii