Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Zaharul si apa se fierb si, fierbinte se pune acest sirop in albusuri batand continuu. Se pun galbenusurile, uleiul, arome, apoi faina amestecand usor cu lingura. In tavile de chec tapetate cu ulei si faina se toarna 3/4 din compozitie. Ce ramane se amesteca cu cacao si se pune peste aluatul din tava.
In compozitie si mai pot adauga bucatele de nuca sau de ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii