Pregatim doua forme de chec , le ungem si le tapetam cu hartie de copt. Incepem cu prepararea primului blat.
Mixam galbenusurile cu zaharul pana devine crema apoi incorporam in aceasta faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Amestecam in continuare si adaugam treptat uleiul, apa si coaja de portocala. Lasam aluatul pentru primul blat sa se odihneasca pana cand pregatim blatul din albuse.
Al doilea blat:
Albusurile le mixam pana devin spuma, adaugam pe rand cate o lingura de zahar mixand continuu. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sucul de portocala. Turnam in tavi primul aluat si intre ele punem cacao, bucati de nuca prajita putin si merisoare. Peste turnam al doilea aluat si dam la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii