Toate ingredientele, in afara de cacao si apa, le-am amestecat cu mixerul pana am obtinut o compozitie omogena, pe care am impartit-o in doua castroane.
In primul castron am adaugat 2 linguri de cacao si 2 linguri de apa.
Intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt am inceput sa pun in centrul formei cate o lingura de aluat alb, una de aluat cu cacao, pana s-au terminat ambele.
Am dat la cuptor pentru 35-40 de min (se face testul cu scobitoarea).
Am servit checul pudrat cu zahar praf.
Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii