Se mixeaza untul moale cu 200 de grame de zahar si cele 2 plicuri de zahar vanilat. Adaugam un ou, mixam pana se incorporeaza in compozitie si apoi adaugam cate unul si mixam in continuare. Amestecam faina cu praful de copt i se adauga in compozitie cate o lingura, alternand cu 250 de ml de lapte turnat cate putin. Se toarna 2/3 din compozitie intr-o forma de chec captusita cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Treimea de aluat ramasa se omogenizeaza cu cacaua amestecata in prealabil cu cele 50 de grame de zahar ramase si cei 50 de ml de lapte pastrati, apoi se toarna in forma, peste aluat. Cu ajutorul unei furculite, se adanceste aluatul cu cacao in cel de vanilie si se roteste in interiorul formei, pentru obtinerea efectului marmorat. Se introduce forma in cuptor si coace la 175 de grade Celsius timp de 50-60 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii