Stafidele se pun la hidratat in coniac si rom. Albusurile se bat spuma cu putina zeama de lamaie. Cand devin spuma adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le frecam bine cu coaja de citrice si zaharul vanilat dupa care adaugam uleiul. Faina se amesteca cu parful de copt. Adaugam galbenusurile la albusuri, amestecam dupa care punem treptat faina si o incorporam usor de jos in sus. Impartim compozitia in doua parti egale si cernem cacaoa. Adaugam cacaoa la una din compozitii sau daca doriti o amestecati mai intai cu romul scurs de la stafide pentru a se incorpora mai usor.Tapetam o tava potrivita de chec si procedam in felul urmator: punem o lingura de compozitie alba, peste ea o lingura de compozitie cu cacao, iar compozitie alba si tot asa pana la terminarea aluatului. Peste fiecare lingura de aluat distribuim peste tot nuca taiata bucati, rahatul si stafidele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii