1-Se separa albusurile de galbenusuri.
2-Albusurile se bat spuma impreuna cu masura de zahar pana devine spuma batoasa, tare.
3-Galbenusurile se freaca cu sarea si cele 6 linguri de ulei, incorporandu-se una cate una pana devine o pasta cremoasa.
4-Se adauga pasta rezultata din galbenusuri peste spuma din albusuri,incorporand-o putin cate putin, amestecandu-se de sus in jos, cu o lingura de lemn, pentru a-si mentine volumul.
5-Dupa ce s-au incorporat galbenusurile in albusuri, se adauga masura de faina, putin cate putin, amestecandu-se tot de sus in jos.
6-Dupa ce s-a incorporat si faina se ia putin din compozitia rezultata si se adauga cacao.
7-Se unge tava cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina.
8-Se toarna compozitia iar cea cu cacao se pune peste cea simpla, facand cu o furculita diferite forme in compozitie.
9-Se baga in cuptor pentru 30 de minute. Se verifica cu o scobitoare daca checul este copt la mijloc. Daca pe scobitoare nu mai raman urme de compozitie atunci checul este facut.
10- POFTA BUNA!:)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii