Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati.
Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam bine pana se formeaza o crema pe care o amestecam bine sa nu fie cocoloase sau ciocolata nedizolvata.
O luam de pe cratita si adaugam 4 pahare de orez expandat, amestecand bine pana compozitia devine omogena, adaugam fructele si nucile si stafidele, adaugam putin coniac sau rom dupa dorinta-eu prefer coniac, merge mai bine cu fructele-eu il pun pe stafide pana se face crema.
Amestecam bine compozitia si o asezam in doua tavite de chec si lasam cateva ore la rece. Se pot orna cu putin fulgi de cocos.
Usor de pregatit foarte gustos si vegan.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii