Chec rapid in doua culori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec rapid in doua culori

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100gr. faina
  • 4 oua mari
  • 1lingura cacao ( 15gr.)
  • 120 grame zahar ( eu am pus 100)
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 mana de stafide
  • 1 lingura seminte de mac

Mod de preparare

Mod de preparare:

Ungeti o tava pentru chec cu unt si o infainati

Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat ~8,10 minute pana se albesc ca o crema

Adaugati faina cernuta cu praful de copt in trei rate de fiecare data ,incorporando incet, incet cu o spatula de lemn

Adaugati stafidele si mai amestecati odata pana le incorporati la fel de atent ca pe faina

Impartiti compozitia in doua parti egale si in una din ele adaugati o lingura cu cacao cernuta plina cu varf, o incorporati si pe ea cu o spatula de lemn

Turnati in tava compozitia fara cacao si peste ea turnati-o pe cea cu cacao, luati o furculita si treceti prin compozitie imitand o mizscare spiralata pe lungumea formei

Pudrati checul cu mac

Dati checul la cuptor pe raftul din mijloc la 180 de grade C ( cuptor preaincalzit ) pentru 35 de minute

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise