Autor:
susu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 martie 2014
Ingrediente
O minunatie de chec cu textura umeda si fina, incercati-l si nu veti regreta, , 1/2 cana de 250 ml de ulei, 2 linguri cu varf de cacao, 1 cana de zahar, 400 gr sfecla rosie, 50 gr ciocolata neagra, 1 fiola esenta vanilie, lamaie, 2 cani de faina, 1 plic praf de copt, 0.25 lgt bicarbonat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt. Amestecam separat ingredientele uscate dupa care le incorporam la cele lichide si amestecam cu telul. Se da pentru vreo ora jumate la cuptor, facem testul cu scobitoarea atat pe margini cat si in centru, daca la mijloc nu este gata se mai lasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec red velvet de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate