Batem ouale intregi cu zahar, bine-bine, adaugam si zaharul vanilat si coaja rasa,putina sare. Treptat adaugam faina. Pregatim o forma rotunda de chec si o tapetam cu ulei si faina.turnam in forma mai bine de jumatate din compozitie, restul pastram si amestecam cu cacao, dupa care o turnam in forma peste compozitia de dinainte. Cu o furculita,"amestecam" prin compozitie, pentru a se amesteca culorile.se da la cuptor la o temperatura de 165 grade, pentru cca 30 minute.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii