Procesul tehnologic este foarte simplu. La aceasta reteta nu este nevoie de separarea albusurilor de galbenusuri. Asa ca pentru inceput amestecam intr-un bol cele 2 oua, zaharul, zaharul vanilinat si esenta de vanilie. Amestecam cu mixerul pana incepe sa se topeasca zaharul.
Adaugam iaurtul si mixam.
Apoi adaugam si uleiul. Amestecam bine cu ajutorul mixerului.
Praful de copt il stingem cu putin otet sau zeama de lamaie. Il adaugam in compozitie. Incorporam si faina. Sfatul meu e sa va ajutati de lingura si sa puneti faina treptat. Dorim sa obtinem o compozitie grosuta dar care sa curga.
Din compozitia astfel rezultata oprim o parte pentru a amesteca cu cacao.
In tava de chec, punem hartie de copt. Daca nu aveti o ungeti cu ulei si o tapetati cu faina. Incepem prin a turna compozitia in mijloc, cu ajutorul unei linguri, alternand un strat alb cu unul de cacao.
Il coacem la foc mediu aproximativ 45 de minute. Facem testul cu scobitoarea. Daca este nevoie il lasam putin mai mult avand grija sa nu se arda.
Il pudram cu zahar praf si servim!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii