Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Carnatii se frig intregi la tigaie.
Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea (clatita cu apa rece si scursa), ardeiul copt taiat, branza topita taiata cubulete, faina, sarea si praful de copt si se omogenizeaza compozitia.
Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aceasta compozitie in ele. Se pune in fiecare tava cate un carnat la mijloc, impingandu-l usor inauntru. Se pune ketchup dulce pe deasupra, apoi se presara seminte de susan si se baga tavile la cuptor pana cand checurile se rumenesc frumos. Se pot taia caldute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii