Biscuitii se farama foarte fin si se amesteca cu untul topit. Se prepara o crema cu branza care se freaca bine cu philadelfia (sau orice alta crema de branza), se adauga ouale unul cate unul, zaharul, vanilia, ciocolata care in prealabil a fost topita in baine-marie si nuca de cocos.
Omogenizati crema, ungeti o tava rotunda de tort cu unt moale, asezati biscuitul, presati bine cu palmele;
Ungeti cu marmelada biscuitele, iar deasupra turnati crema de ciocolata si cocos. Coaceti in cuptorul cald 170-180° timp de 25-30 '. Daca doriti deasupra se poate turna ciocolata topita si orna cu nuca de cocos.
E ..delicioasa!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii