Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul topit si am amestecat pana am obtinut o pasta pe care am intins-o intr-o forma de copt si am inaltat un pic marginile. Am dat la frigider si m-am apucat de pregatit crema.
Crema de branza, cu smantana, zaharul, semintele de vanilie si ouale le-am mixat pana am obtinut o crema fina si spumoasa.Am scos de la frigider forma cu aluat si am turnat peste el crema fina. Am copt la foc mediu cam 40 min. Cand a inceput sa se umfle un pic, am scos de la cuptor si am lasat sa se raceasca putin.
Fructele le-am strecurat putin de zeama si le-am presarat apoi peste tarta.
Ciocolata topita cu smantana lichida, am turnat-o peste fructe, iar zeama lasata de la fructe am turnat-o peste tarta. Am obtinut astfel o combinatie frumoasa de culori.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii